Exeltis Nordic

Exeltis on aloittanut liiketoiminnan Pohjoismaissa vuonna 2016. Olemme nyt rakentamassa vahvaa paikallista organisaatiota Ruotsissa ja Suomessa. Tukholmassa työskentelevän toimistohenkilöstön lisäksi organisaatioomme kuuluu neljä gynekologiaan erikoistunutta tuotespesialistia Ruotsin ja Suomen markkinoita varten.

 

Tavoitteenamme on olla naisten hyvinvointiin keskittyvä, kuunteleva yhteistyökumppani terveydenhuollon ammattilaisille, jotka päivittäin kohtaavat työssään eri elämäntilanteessa olevia naisia. Tavoitteenamme on tuoda Suomeen saataville tuotteita, jotka vastaavat niin terveydenhuollon ammattilaisten kuin naistenkin tarpeisiin. Missiomme mukaan jokaisella naisella on lupa voida hyvin, läpi elämän.

Pohjoismaissa Exeltis pyrkii lisäämään lääketeollisuuden ja terveydenhuollon yhteistyötä, jotta naisten terveyteen kiinnitettäisiin lisää huomiota.

 

Askel kohti parempaa terveyttä

Exeltis on osa Chemo Group -perheyritystä, jonka omistaa kokonaan yhtiön perustaja puolisonsa kanssa: biokemistit Silvia Gold ja Hugo Sigman. Exeltis on aloittanut Euroopan liiketoimintansa vuonna 2003 gynekologisiin tuotteisiin erikoistuneen EFFIK-yrityksen oston myötä. Exeltis-yritystä johtaa Leandro Sigman ja pääkonttori osijaitsee Madridissa, Espanjassa.